Ystävänpäivä lähestyy – yllätä ystäväsi hyvällä kirjalla!

Ystävänpäivä on taas pian täällä ja saatat jo pohtia kuumeisesti, kuinka voisit yllättää ystäväsi tänä vuonna. Äänikirjojen ja digitaalisten e-kirjojen aikana hyvä perinteinen kirja on monen mielestä jo lähes luksukseen verrattavissa oleva lahja. Kun kirjan vielä paketoi ja toimittaa unohtumattomalla tavalla, on upea ystävänpäiväyllätys valmis!

Yllätä kirjalla

Lähestyvä ystävänpäivä on hyvä syy ilahduttaa ystävää! Jos ystäväsi on lukutoukka, on hyvä, perinteinen kirja hänelle oivallinen lahjaidea. Valitse kirja esimerkiksi ystäväsi suosikkikirjailijalta tai hänen suosikkigenrestään. Yritä kuitenkin etukäteen vaivihkaa udellen varmistaa, ettei ystäväsi ole jo ehtinyt lukea kyseistä kirjaa. Voit valita myös kirjan, joka kertoo esimerkiksi hänen suosikkiharrastuksestaan tai vaikkapa tulevasta matkakohteestaan. Tai voit yllättää ystäväsi kirjalla, joka on hänelle aivan uudenlaista tyyliä, mutta josta uskot hänen pitävän. Esimerkiksi klassikkokirja voi olla oivallinen lahjaidea, vaikkei ystäväsi olisi aiemmin klassikoita lukenutkaan. Sinä tunnet ystäväsi parhaiten, joten luota omaan vaistoosi kirjavalinnan suhteen!

Toimita kirja unohtumattomalla tavalla

Kirjalahjan vaikuttavuutta lisää, kun lahja toimitetaan unohtumattomalla tavalla kauniisti paketoituna. Käytä tässä kohtaa luovuuttasi ja mielikuvitustasi! Toimita lahja vaikkapa upean ilmapallorykelmän kera. Valitse pallorykelmään ystävyyttänne kuvaavia palloja ja tee seuraavasta ystävänpäivästä ystävällesi unohtumaton!

kirjallisuus