Kaipaatko uutta inspiraatiota pukeutumiseesi?

Vuodenaikojen ja mallistojen vaihteessa käytännöllisille ja laadukkaille vaatteille on taas ajankohtainen tarve, mutta samalla olisi ihana saada jotakin kaunista ja inspiroivaa, mikä vieläpä istuisi ja näyttäisi hyvältä kurvikkaalla vartalolla. Zizzi.fi tarjoaa ongelmaan ratkaisuksi laajan ja muodikkaan valikoiman naistenvaatteita, jotka sopivat jokaisen plus-kokoisen naisen vaatekaappiin! Kokoelmiemme klassikot toimivat asussa kuin asussa kaikenlaisilla kurveilla ja trendikkäät uutuudet täydentävät upean kokonaisuuden tarkoin valituiden asusteiden kera. Pidämme sinut ajan tasalla muodikkaista kausiuutuuksista ja neuvomme täydellisen istuvuuden löytämisessä, sekä esittelemme nettisivuillamme uusia kokonaisvaltaisia lifestyle- ja kauneusilmiöitä.

Visiomme on tarjota muotia kurveille – miksi kurvikkaiden naisten tulisi tyytyä vaatteisiin, kun muille naisille tarjotaan muotia? Seuraamme siksi aktiivisesti tulevia trendejä ja osaavat ammattilaisemme tulkitsevat ne oikeanlaisten materiaalien ja leikkausten avulla kurvikkaille, muodikkaille naisille istuviksi. Tämä yksinkertainen yhdistelmä on ollut menestyksemme avain. Tälläkin hetkellä löydät kokoelmistamme plus-kokoiselle vartalolle suunniteltuja moderneja klassikoita kuten pillifarkkuja ja upeita neuleita kauden trendiväreissä.

Meille on erityisen tärkeää, että netissä shoppailessasi löydät kaiken tarvitsemasi samasta kaupasta ja siksi pyrimme pitämään yllä mahdollisimman laajaa ja monipuolista kokoelmaa. Meiltä löydät niin etsimäsi uutuudet kuin aina tarpeelliset vaatekaapin peruspilaritkin, kuten basics-mallistomme laadukkaat t-paidat ja pehmeät neuleet. Nämä tyylisi perustan muodostavat kappaleet tuovat arkeesi käytännöllistä helpoutta ja laadussaan ripauksen ylellisyyttä. Laaja kokoelma myös mahdollistaa eri trendeihin ja tyyleihin sopivien mallistojen yhdistelyn inspiroivan lopputuloksen muodostamiseksi.

Beautiful fashion model woman wearing sunglasses and standing near brick wall

Skandinaavinen yksinkertaisuus ja pettämätön laatu ovat hyvä esimerkki yhdestä tämän hetken globaalista lifestyle-ilmiöstä, ja meiltä löydät kaikki keskeisimmät tyylin kokoamiseen tarvittavat osaset kurvikkaalle naiselle. Ilmiöön kuuluu myös tyylin kokonaisvaltaisuus eri elämänalueilla ja käytännöllisyys, jotka molemmat kuuluvat tärkeinä osina liikeideaamme: tarjoamme arjen muotia trendikkäille ja kurvikkaille fashionista-naisille Pohjoismaissa, joita rohkaisemme olemaan entistäkin itsevarmempia ja rohkean persoonallisia.

Kiinnitämme myös erityishuomiota laajaan farkkuvalikoimaamme, jolla pyrimme takaamaan mukavia ja istuvia vaihtoehtoja kaikille kurveille, ja kattava koko-oppaamme avustaa sinua tilauksen tekemisessä muutamalla klikkauksella. Vinkkiemme avulla onnistut varmasti ja löydät vaatekaappiisi uusia ja upeita lisäyksiä helposti ja vaivatta. Ydinosaamistamme ovatkin istuvuuden ja kauniiden leikkausten korostaminen sekä uuden kokeiluun innostaminen. Kokeile siis rohkeasti jotakin uutta ja lisää arkeesi jännitystä itsevarmalla otteella!

Tarjoamme nettisivuillamme myös uusimpia trendivinkkejä suoraan maailman muotituulien tarkkailijoiltamme sekä hyödyllisiä ammattilaisten vinkkejä shoppailuun eri vartalotyypeille. Kaiken lisäksi löydät sivuiltamme tietysti myös paljon inspiroivia juttuja muodista, kauneudesta, sekä ihailemistamme itsevarmoista naisista ympäri maailmaa, jotka esimerkillään ovat muokanneet mallistojamme kaikenlaisten kurvien arjen tarpeisiin. Lue heidän kokemuksistaan kauneustrendien maailmassa sekä siitä kuinka he kokevat kauneutta elämässään.

Zizzi.fi on aina keskittynyt persoonallisuuteen ja liikeideamme perustuu aitoon intohimoon tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemiaan muodikkaita vaatekappaleita nopeasti ja edullisesti. Pohjoismaiden nopeiten kasvavana plus-kokojen naistenvaateketjuna tarjoamme laajimman ja trendikkäimmän plus-kokoisten vaatteiden valikoiman.

Meiltä löydät jokaisen sesongin avaintuotteet, joten hemmottele siis itseäsi ja tutustu inspiroiviin mallistoihimme osoitteessa Zizzi.fi!